Diensten

Hosting & Domeinnamen

Iedere website heeft een ander doel. Broere ICT levert schaalbare hosting die geschikt is voor allerlei soorten websites. De gebruikte servers beschikken over alle technieken die nodig zijn om een website goed te kunnen laten draaien. Voor meer technische details of specifieke vragen kunt u contact opnemen.

Ook domeinnamen kunt u vastleggen bij Broere ICT. Deze worden voor u beheerd, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. De domeinnaam wordt direct gekoppeld aan de eventuele hosting.

[button-red url=”https://www.broere-ict.com/diensten/hosting-domeinnamen/” target=”” position=””]Welke pakketten bieden wij aan?[/button-red]

Webdesign

Broere ICT ontwerpt websites die zijn aangepast aan de wensen van de klant. Hierbij wordt altijd geprobeerd een modern design te gebruiken, en wordt ervoor gezorgd dat de informatie centraal staat. Om een aantal voorbeelden te kunnen zien kunt u een kijkje nemen in het portfolio van reeds gemaakte websites.

[button-red url=”https://www.broere-ict.com/portfolio/” target=”” position=””]Bekijk hier het portfolio[/button-red]

Grafisch Ontwerp

Naast een website kan het zijn dat u ook andere grafische attributen nodig heeft. Bijvoorbeeld een logo voor uw bedrijf, of een poster voor een evenement. In combinatie met de website kan Broere ICT deze voor u ontwerpen. Hierbij wordt altijd geprobeerd een herkenbaar geheel te creëren, zodat alle ontwerpen op één lijn zitten.

Consulting

Bij Broere ICT kunt u altijd terecht voor advies over alle mogelijke ICT kwesties. Bijvoorbeeld wat te doen bij defecten, of bij hulp bij het aanschaffen van het juiste product. Ook help ik graag bij het oplossen van allerlei ICT problemen die u mogelijk tegenkomt bij het gebruik van uw computer, tablet of telefoon.

Overige

Broere ICT probeert diensten te leveren voor alle vakgebieden die gerelateerd zijn aan ICT. Niet alle diensten kunnen we benoemen op de website. Heeft u een vraag, een project of een probleem waarvan u niet weet wat u er mee aan moet? Neem dan gerust contact op om te spreken over de mogelijkheden.

Scroll naar boven